ENERGIJA PROSTORA

Potraga za ravnotežom svoje ličnosti, emocija, kao i sa ljudima oko sebe, vodila me je u pravcu izučavanja energije prostora u kojem boravimo. Jer koliko je važno raditi na sebi, unapređivati sebe u skladu sa svojim htenjima, raditi na odnosu sa drugima, toliko je važno biti u ravnoteži i sa prostorom koji koristimo, gde spavamo, živimo i radimo.

ŠTA JE ENERGIJA PROSTORA?

Da li ste nekad ušli u prostoriju i pomoslili kako u njoj vlada pozitivna energija? Ili kada ste ušli odmah ste osetili kao da je u prostoriji teško i to još pre nego što ste uspeli da progovorite sa nekim?

Osećaj vas nije prevario. Baš to je energija, energija svakog čoveka, predmeta i samog prostora, energija koja u međusobnoj interakciji utiče na svakog od nas, menja nas i stvara nove osećaje i energije. Isto tako sve što mi kao jedinke emitujemo svojim mislima, emocijama, načinom života, sve to se reflektuje na okolinu i ulazi u memoriju tog prostora. 

KAKO ENERGIJA PROSTORA UTIČE NA NAS?

Život u zgradama, prostor prepun stvarima, posebno onim starim, ljudi iz našeg neposrednog okruženja sa svojim aktivnostima i mentalnim obrascima čine naše energetsko okruženje. A ono ne mora uvek da bude pozitivno, akumulirana energija može da poremeti vašu ravnotežu i učiniti vaš život težim.

Može se dogoditi da tuđe brige, problemi i nesigurnosti utiču na vas, da osetite neke promene za koje ne pronalazite jasne izvore i razloge. To se dešava jer svoje životno okruženje najčešće delimo sa većim brojem ljudi, živimo u prostoru koji je star i opterećen nasleđenom energijom.

KAKO VAM MOGU POMOĆI?

Ako ste umorni, letargični, vezani za prošlost, konfuzni, skloni konfliktima i depresivnim stanjima, to je znak da je vreme da se pozabavimo energijom vašeg doma. 

Zajedno ćemo pronaći one remeteće energije, obrasce i emocije koji uzrokuju disbalans kod vas, štetne navike, i definisati koje promene u prostoru mogu doprineti poboljšanju i uravnoteženom životu.  

Ako zaista želite promenu, transformaciju života, nove mogućnosti, nove puteve, neophodno je da promene unesete i u energiju svog doma.

Zakažite besplatne konsultacije

Dostignite stanje ravnoteže, sreće i ispunjenosti kroz treninge emocija

ZAKAŽITE U 3 KLIKA