ŠTA RADIM

Kao sertifikovani Wingwave®coach , Neurolingvistički coach i NLP Trener cilj mi je da pomognem svakom ko želi da povrati balans u svom životu kroz lični razvoj.

Postojanje unutrašnjih blokada, nerazrešeni konflikti i strahovi imaju moć da nas poremete toliko da nismo u mogućnosti da se sa tim izborimo. To utiče na samopouzdanje, naše sposobnosti da se pravilno nosimo sa svakodnevicom, da ispunjavamo svoje radne i privatne obaveze. 

Tada se rađa osećaj nemoći, kao da smo u začaranom krugu, da nema načina da se izborimo sa svim problemima, kao da nemamo kapacitet da učinimo svoj život boljim i lakšim. 

Moj cilj je da Vam pomognem da preuzmete moć nad upravljanjem svojim životom, da kroz proces ličnog razvoja prođete sigurno i uz čvrst sistem podrške

Ako želite da se izborite sa  

  • potisnutim emocijama
  • različitim blokadama
  • poremećajem ishrane
  • konfliktima u svom okruženju
  • da se izborite sa izazovima na poslu i 
  • želite da zauvek nestane osećaj zarobljenosti i demotivacije  

Wingwave je najefikasnija metoda za Vas. Pažljivo vođenim treningom probudićemo Vaše skrivene sposobnosti, transformisaćemo vaša opterećujuća stanja u pozitivna i osloboditi Vaše unutrašnje potencijale. 

Malim intervencijama dolazimo do velikih promena u ličnom i profesionalnom razvoju, jer kada se uklone blokade, osećate se bolje, energetski jače, motivisanije i sa verom u sebe. 

Dostignite stanje ravnoteže, sreće i ispunjenosti kroz trening emocija. 

Zakažite besplatne konsultacije

Dostignite stanje ravnoteže, sreće i ispunjenosti kroz treninge emocija

ZAKAŽITE U 3 KLIKA